byEmschen       Vi som bloggar här       Kontakta oss

Vad gör man inte för sina barn?

| En kommentar

Tja du, man gör väl nästan vad som helst?

Idag till exempel har dottern tjejkväll. De har lagt beslag på Bibblan och vardagsrummet.. vad vi andra gör?

Maken och sonen kollat fotboll i källaren.

Jag gör dem sällskap. I mina nya mysbyxor och filt. För det är allt lite kallt i källaren.. Jag läser bok, spelar mobilspel, så kom jag på att jag kan ju blogga.. kanske visa lite fina bilder från nya hemmet.

Gillar vårt vardagsrum. Ny soffa behövdes och en ny matta (fyndar på City gross). Golvlampan har mammas morbror/farbror svarvat.

I korridoren vid trappan har jag ställt lite grejer. Ganska så mitt i huset, så trådlösa högtalaren hamnade där.

I hallen hamnade dessa glaslyktor tillsammans med en i metall. Tycker om att blanda material..

Hittade en blomsterbänk hos mormor o morfar när de skulle lämna sitt hus. Den här jag alltid gillat, så den fick följa med hit. Tur var det dör där var inte en enda fönsterbräda i vardagsrummet.

Där fanns även gamla fina böcker och någons gamla glasögon. Tänkte att de passar säkert bra i Bibblan, och det gjorde dem..

Tycker Bibblan blev väldigt mysig! Där ska man kunna sitta och läsa (så småningom vill jag ha en go fåtölj där, men så länge duger rottingstolarna)

I trädgården växer det en hel del snödroppar som tittar upp.. Ska bli spännande att se vad som mer gömmer sig i trädgården!

På toaletten har jag satt lite fina grejer i fönstret. Bomullstussar, topz, tvål, ansiktsmasker, scrub och ett corokia-träd.

I köket har jag planterat lite örter. En timjan, rosmarin och oxalis. Visste inte att oxalis gick att äta, men det går tydligen! Inte jättemycket smak, men desto mer dekorativ.

Vi har ett ”fönster” mellan trappan och hallen. Där satte jag en gammal flaska, en ljuslykta och små ”fötter” som en gammal släkting, som var skomakare, använde när han gjorde skor. Tyckte det passade bra där.

Senaste tillskottet är en luftplanta (airplant), tillhörande Tillandsia-släktet. Gjorde sig bra tillsammans med lyktorna tycker jag!

Nä, nu ska jag nog gå tillbaka till att läsa bok…

En kommentar

  1. Va fint du gjort det♥️

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.