byEmschen       Vi som bloggar här       Kontakta oss

Sommarbarn av Emylia Hall

| Inga kommentarer

Den tog ett tag för mig att komma in i. Var faktiskt på väg att ge upp flera gånger.. Men fortsatte. Igårkväll kunde jag inte lägga ifrån mig den. Läste, läste och läste lite till.. Tårarna rann, näsan rann. Fick lägga ifrån mig boken och gå och snyta mig.. Fortsatte att läsa. Var ju tvungen att veta hur det gick.. Kudden var ju redan dyngsur. Lika bra att fortsätta då.. Så slapp kudden bli blöt idag med!

image

Boken handlade om Beth Lowe.  Hon bor i England. En dag kommer hennes pappa på besök, med ett paket från Ungern. Ett paket som river upp många gamla sår.

Boken är bra, men bokhyllan börjar bli full, så är det nån som har en bok man kan tänkas byta mot denna så hojta till i kommentarerna så fixar vi nåt!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.