byEmschen       Vi som bloggar här       Kontakta oss

så kan det gå..

| 2 kommentarer

De dagar jag jobbar, tänker jag ofta på vad jag ska göra när jag blir ledig (som många andra). I mitt fall är torsdagarna heliga! Det är min lediga dag, som är bara min.. Min att göra vad jag vill på, bara jag fixar att laga mat till familjen på kvällen! Oftast blir det dock inte så.. Idag ville jag bara köra ut nånstans och gå en sväng med kameran. Så blir jag bara sittande hemma. Frustrerande, men när jag inte känner att jag orkar bära kameran, så blir jag hemma. Istället försöker jag bli sams med min kropp, försöker att inte planera så mycket. Njuta av dagen, som den är! Så med värk blir det hemmamys istället, och sitter och minns påsken!

Påsken som jag inte delat med mig av. Har varit dåligt med bloggande på sistone, men lovar inte att det blir bättre nu, men jag provar.. Påsken var det.. Då åkte vi upp till fjällen tillsammans med mina föräldrar och min syster med familj. Vi fick några härliga dagar!

Utsikten från stugan var magisk!

Avståndet till backen minimalt! Jag står vid stugan (zoomat in en del, men inte mycket) och Maja o Mamma är nästan framme vid backen.. Underbart!

Härliga dagar med grillning i backen till lunch,

Jag åkte längd med Niklas, Linda (syster) och Ola (svågern)

Längs med Dalälven åkte vi.

En av mina vackraste upplevelser i livet. En senvinterdag/kväll, längs med Dalälven, fåglarna sjöng, annars var det tyst, Sjöfåglarna lekte i älven. En dag som jag kommer ha med mig länge, länge!

En annan dag tog jag gondolen upp till toppstugan.  Vacker utsikt,

god fika vid brasan i min ensamhet. Ljuvligt och behövligt. Hade en bok med mig (eller ja, den fanns i en app i telefonen), så jag satt där och läste och mös. Sen dök det upp fikasugna skidåkare, så jag fick sällskap.

Utsikten däruppe är så vacker, jag kan sitta där hur länge som helst!

Ett par timmar åkte jag utför, så härligt! Som jag längtat!

Sen får man ju inte missa Afterski! Under Påsken har de den utomhus i Kläppen. Tur solen sken 🙂

Det bästa med resan?

Att få mysa med dessa 2! Helt klart! Familjetid går inte att sätta ett pris på!

Det var vår påsk! Nu ska jag se om jag kan hitta lä nånstans ute… D-vitaminer behövs!

2 kommentarer

  1. Ja tänk vad härligt vi hade det❤Alla var så nöjda och glada! Härliga minnen att ta fram när som helst.

  2. Bli inte arg och ledsen för att dagarna inte blir som du har tänkt dig utan gläds åt att du har möjligheten att lyssna på kroppen. 😘
    Underbara bilder!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.