byEmschen       Vi som bloggar här       Kontakta oss

Och det fortsätter…

| En kommentar

Igår och idag är nog sämsta dagarna på jag vet inte när.

Vad jag än gör, så suger det musten ur mig! Det pulserar i öronen och känner mig helt urlakad. Bara av att baka en omgång muffins..

Skillnaden mot innan är att jag vet var det beror på… Stress! Inte fysisk men psykisk just nu. Mycket på gång med gymnasiestart. Misstänker att det är det iallafall.. men ska man behöva må så pissigt för nått man bara känner lite oro för? Det tycker inte jag!

Vad gör jag nu då? Jo, jag andas i fyrkant när jag är ensam (andas 4sek, håll andan 4sek, andas ut 4 sek och gåll andan 4sek) det hjälper mig att hitta fokus och varva ner, jag omger mig av personer som älskar mig för den jag är, med eller utan utmattning, som får mig att skratta och njuta av livet även när jag mår skit(!), som säger till mig att vila när de ser det jag inte vill inse (att jag är trött och behöver en lugn stund).

Så idag ska jag packa ner mina nybakade blåbärsmuffins (som säkert är misslyckade, men går säkert att äta) och åka söderut! ❤ Kanske vågar jag mig på en tur längs havet, vi får se! Vi tar dagen som den kommer!

En kommentar

  1. Kramar i massor ❤❤❤

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.