byEmschen       Vi som bloggar här       Kontakta oss

Gran Canaria

| 2 kommentarer

Jaha, dags att börja berätta om vår semesterresa! Den har varit planerad i flera år, för vi var många som skulle få ihop ledigheter. Svärmor m make, svägerska m familj och hela min familj.

Vi reste från Sturup förra söndagen, den 15 mars. Tidigt, tidigt. Planet lyfte kl 7. Så vi kom fram lunchtid och fick nästan en extra dag kändes det som. Möttes av strålande sol! Underbart! Blir nog lite av en (eller ett par) bildbomb! Så nu börjar den 🙂

DSC_0296

 

Vi hade nog den minsta balkongen, men säkert den bästa utsikten!

DSC_0283

 

Vår havsutsikt! Underbart, låg i sängen (makens och mitt var på samma håll som balkongen) och lyssnade på vågorna! Så avkopplande!

DSC_0286

 

Tittade man åt andra hållet såg man bergen.. Längtar redan tillbaka! Mådde så bra där nere! Glömde ju skriva var vi var på Gran Canaria. Vi var i Bahia Feliz. Lagom långt från flygplatsen, lagom nära shopping och lagom nära vattnet!

DSC_0290

 

Kvällsutsikten..

DSC_0301

 

Vi hade all-inclusive och så här såg dotterna tallrik ut, varje dag! Hon älskade deras äggröra!

Nä, nu får jag nog pausa! Blir trött i handen.,, Kommer mer imorgon!

2 kommentarer

  1. Åh vad jag också vill!!! Ska försöka övertala mannen min om att vi ska spara ihop till en utlandssemester. Fast på lördag åker husvagnen ut och det banne mig inte heller så dumt med den havsutsikten om än ngt kallare.

    Kram

  2. Hade vi haft husvagn eller stuga hade jag nog bott där nu! Så jag är minsann lite avundsjuk! Jag vill också ha ett andningshål!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.