byEmschen       Vi som bloggar här       Kontakta oss

En riktig Frida dag!

| 2 kommentarer

Det hade jag igår! Eller på förmiddagen hade jag en sån dag, som jag kan drömma om.. sen kom verkligheten och knackade på och undrade om jag glömt den! Jaja, det är så jag är! Ni får lite bilder från förmiddagen, så får ni kanske njuta ni med! Emma och jag skulle äta frukost i skogen och mysa omkring.. så vi åkte iväg. Kvällen innan fick jag en massa bilder i mitt stackars huvud och frågade om Emmas pojkar hade rekvisita till dem. Det hade de. Jag fick för mig att jag skulle fota legogubbar i skogen… Pojkarna tog de gubbarna dom gillade att bli fotade. Så härligt! Sen att min kamera och jag inte var bästisar igår är en annan femma… Så jag fotade bara skogen. Daggen hängde kvar i spindelnäten. Men hittade inga ätliga svampar, så vi åkte vidare… Där behövde vi inte gå många steg innan vi hittade första trattkantarellerna. Mums! En del svampar hade fått stå lite för länge.. Mossa är vackert! Hittade STORA trattkantareller.. Ibland kommer sniglarna före.. Dagens gapflabb fick vi när vi gick där i skogen och Emma säger: -Det är tur du är med Frida, annars hade jag plockat de där! Jag tittar ner. – men gör du det, för det är rätt svamp! Som vi skrattade.. Sen kläcker hon ur sig: – Då har vi missat massor.. Jag trodde inte de blev så stora. Det säger en del om skogen! De människor som rör sig där annars, plockar inte trattkantareller! Idag känns det i kroppen, men något jag lärt mig sista tiden är att vissa saker kan vara värt det! Acceptera att det blir så! MEN så svårt det är! Att inte fungera som förr, när man kunde göra precis hur mycket som helst en dag och i stort sätt aldrig behöva ”böta” för det.. så idag/ikväll tar jag det lugnt!

2 kommentarer

  1. Tack för att du ”tvingade” ut mig. Det var en härlig dag även om jag också fick böta.
    Kram

  2. Låter mysigt. Jag vågar inte plocka svamp för jag kan inget alls om ätliga och giftiga. De röda vet jag dock att det Inte är att rekommendera. Önskar dig en fortsatt bra dag. Kram Anette

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.