byEmschen       Vi som bloggar här       Kontakta oss

Älskade morfar

| 3 kommentarer

Senaste året har du kämpat. Åkt ut och in på sjukhuset. Så igår, på årets vackraste dag fick du somna in. Du slipper kämpa, du slipper lida, men du fattas oss!

Vart jag än tittar så minns jag dig!

Ut över sjön, minns jag dig i din blåa båt, roendes på ditt knickiga lilla sätt. I skogen minns jag dig plockandes blåbär, jagande, finna ro.

Vid glassdisken i affären minns jag dig, för det finns alltid rum för lite glass. Jag kan rabbla minnen i en evighet, men mest minns jag glädjen i dina ögon när vi kom på besök – är det Frida som kommer?

Du betydde (och betyder så klart fortfarande) så mycket för oss alla. Som jag sa till mormor igår -vi kunde inte fått en bättre morfar! Du (och mormor) ställde alltid upp för oss barn, barnbarn, barnbarnsbarn och resten av släkten! Behövde vi hjälp med något så kom Du, när vår bil gick sönder i somras såg du till att din bil servades och lånade ut den, ville vi ut på sjön var det bara att ringa så åkte vi ut och fiskade m.m m.m

Nu får vi hjälpa dig och se till att mormor har det bra!

Du somnade in i lugn och ro med barn och barnbarn samlade, tryggt vetandes att vi tar hand om mormor och du får träffa dina älskade syskon som vandrat före. Men du fattas mig!! Älskade lille morfar!

3 kommentarer

  1. Jätte fin skrivet om en jätte bra man som jag också har jätte många fina minnen av ! Kramar till er alla

  2. Så fint skrivit Frida.

  3. Verkligen fint skrivet. Det är ju precis så det är när vi förlorar en älskad nära!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.